Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ιστορίας - Ο Τσίπρας έχει σπείρει αγκάθια στην πορεία μας

Τζαβάρας: Ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ιστορίας - Ο Τσίπρας έχει σπείρει αγκάθια στην πορεία μας
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κ. Τζαβάρας έκανε λόγο για «μία τυπική περίπτωση διεύρυνσης από έναν χώρο της ευρύτερης κεντρώας παράταξης»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα προσόντα ενός νέου πολιτικού ηγέτη, που απαιτούνται για να κάνει αυτό που υποσχέθηκε πράξη και εμείς όλοι θα τον στηρίξουμε», δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Δεν ξεκινάει μόνο μια καινούρια μέρα για την Ελλάδα, ξεκινάει και μια καινούρια σελίδα ιστορίας, την οποία καλείται ο νέος πρωθυπουργός να τη γράψει υπεύθυνα, σοβαρά και με τρόπο που δε θα έχει καμία ανοχή από την πλευρά του λαού, καλείται να τη γράψει με βάση αυτό ακριβώς που ζήτησε από το ελληνικό λαό: Ισχυρή εντολή για μια πολιτική αλλαγή και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Τζαβάρας.

Η οικονομία

Σχετικά με την τρίτη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα, που αποτελεί το πρώτο θέμα του σημερινού Eurogroup, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ο βουλευτής παρατήρησε ότι «φρόντισε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έφευγαν από την εξουσία, να σπείρουν αυτά τα αγκάθια στον δρόμο στην κυβερνητική πορεία του κ. Μητσοτάκη» και «αυτό είναι πραγματικά μία από τις πλευρές της πολιτικής της κυβερνητικής του κ. Τσίπρα, που πρέπει να τις αποδοκιμάσουμε», γιατί «ενώ ήξερε ότι όλα αυτά που έκανε -η διάθεση κονδυλίων για προεκλογικούς σκοπούς- ήταν κάτι το οποίο θα έθετε σε δοκιμασία όλα αυτά τα οποία είχε αναλάβει να υπηρετήσει απέναντι στους δανειστές, εντούτοις το επιχείρησε μόνο και μόνο γιατί αυτό που τον ενδιέφερε ήταν το κόμμα του και η εκλογική επιτυχία του ιδίου, παρά η συνεπής τήρηση των όσων είχε αναλάβει και είχε δεσμευτεί να υλοποιήσει στο πλαίσιο των συμφωνιών που είχε κάνει με τους εταίρους και τους θεσμούς».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ερωτηθείς για την πιθανή -σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που διακινούνται- υπουργοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τόνισε ότι εφόσον επιβεβαιωθεί είναι «μία τυπική περίπτωση διεύρυνσης από έναν χώρο της ευρύτερης κεντρώας παράταξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης