Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Πέτσας: Ο Τσίπρας αντί να αποβάλει τον Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα

Επιμένει ο Πέτσας: Ο Τσίπρας αντί να αποβάλει τον Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα
Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση του από το Μεσολόγγι, είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα σκάνδαλα
Στα περί διαγραφής του Νίκου Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, από το Μεσολόγγι, δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.
Ας μην έχει όμως αυταπάτες.
Έχει μόνο δύο επιλογές: είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους.
Περιμένουμε την απάντησή του.
Το θέμα δεν κλείνει.
Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του».

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση του από το Μεσολόγγι, είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα σκάνδαλα.
«Βλέποντας αυτή την εξέλιξη προφανώς και θέλει να στρέψει την ατζέντα αλλού. Ανασύρει (σ.σ. η κυβέρνηση) από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων, για να κρύψει το ένα και μοναδικό σκάνδαλο.
Το μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα είναι ότι παρέλαβε 37 δισεκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια Ταμεία και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μια εφιαλτική προοπτική.
Σπαταλάει τα χρήματα αυτά χωρίς όμως να στηρίζει, ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τους επιχειρηματίες, ούτε τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.
Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο.
Και σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τη ζωή, το αύριο, την προοπτική της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων θα κληθεί να δώσει απαντήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης