Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστάσεις Παπαγγελόπουλου από το ηχητικό Μιωνή: Μην ρωτάτε εμένα - Καλέστε τον Παππά

Αποστάσεις Παπαγγελόπουλου από το ηχητικό Μιωνή: Μην ρωτάτε εμένα - Καλέστε τον Παππά
Ο κ. Παπαγγελόπουλος επιχειρήσεις να κρατήσει αποστάσεις από το περιεχόμενο της συνομιλίας του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή
Το μπαλάκι στον Νίκο Παππά πετάει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος όσον αφορά το περιεχόμενο της περιβόητης συνομιλίας του πρώτου με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.
Συνεχίζοντας την κατάθεσή του στην προανακριτική της Βουλής υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν είχε σχέση με τα σχέδια στοχοποίησης της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι γι' αυτό και ο κ. Νίκος Παππάς δεν ανέφερε το όνομά του όταν ζήτησε από τον κ. Μιωνή να κατασκευαστούν ψευδείς καταγγελίες για την σύζυγο του σημερινού πρωθυπουργού.
«Το όνομα Παπαγγελόπουλος ακούστηκε πουθενά για αυτό; Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι;» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
Παράλληλα, κληθείς να σχολιάζει τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά -στη συνομιλία με τον κ. Μιωνή- για τις σχέσεις Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη, ο κ. Παπαγγελόπουλος ζήτησε απο τα μέλη της προανακριτικής να καλέσουν τον πρώην υπουργό Επικρατείας.
«Τι ρωτάτε εμένα. Καλέστε τον κ. Παππά να του πείτε "άλλα λες εδω και άλλα εκεί"» είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να τηρήσει αποστάσεις.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης