Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωμανός (ΝΔ): Ο Τσίπρας έφαγε στην Πάτρα με 30 άτομα εν μέσω locκdown - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ρωμανός (ΝΔ): Ο Τσίπρας έφαγε στην Πάτρα με 30 άτομα εν μέσω locκdown  - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο διεθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα προ ημερών, συμμετείχε σε γεύμα με 30 άτομα
Σχετικά Άρθρα
Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η Νέα Δημοκρατία μετά την κατακραυγή για την Ικαρία.
Ο διεθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ότι κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα προ ημερών, συμμετείχε σε γεύμα με 30 άτομα, σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε ειδικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Ρωμανός, κατά την διάρκεια αντιπαράθεσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ρώτησε εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε σε τάπερ στην Πάτρα» σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας και άλλοι 30 συνεστιάστηκαν σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε μόνο γι' αυτόν τον λόγο.
«Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ρωμανός στον Χρήστο Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κάνει λόγο για πανικό της ΝΔ μετά το φιάσκο της Ικαρίας και εξηγεί ότι η εν λόγω συνάντηση στην Πάτρα αφορούσε τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους».

«Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα “τραπέζωμα” τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους». «Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες», προσθέτει.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει επιπλέον ότι «οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα ικαριώτικα που είναι ωραία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης