Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΙ - Πελώνη: Είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου

Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΙ - Πελώνη: Είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου

«Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», τόνισε η Αρ. Πελώνη

Σχετικά Άρθρα

Άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο.
Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 2:30, έριξαν συνολικά πέντε μολότοφ, εκ των οποίων οι τρεις έπεσαν μέσα στον περίβολο του κτιρίου και οι δύο έξω από αυτόν.
Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στην περίφραξη του κτιρίου.
Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πελώνη: Επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου

Η επίθεση σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», τόνισε η κ. Πελώνη.

Γαϊτάνης (ΝΔ) : Άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.
«Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας», κατέληξε.

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε Μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία

Καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας ότι οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε Μέσο ενημέρωσης «αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε Μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία».

ΚΚΕ: Καταδικαστέα η επίθεση

Καταδικάζει την επίθεση τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το ΚΚΕ και τονίζει ότι «διευκολύνει εκείνους που τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να συνδέσουν τέτοιες ενέργειες με τη δίκαιη διαμαρτυρία του λαού και της νεολαίας».
Ειδικότερα, το ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι καταδικαστέα, στρέφεται κατά εργαζομένων και διευκολύνει εκείνους που τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να συνδέσουν τέτοιες ενέργειες με τη δίκαιη διαμαρτυρία του λαού και της νεολαίας».

Ελληνική Λύση: Κάθε επίθεση σε μέσα ενημέρωσης είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία

«Καταδικάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ» με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρει, «παρά το ότι ο ΣΚΑΪ ουδέποτε φιλοξενεί στελέχη ή έστω τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης, θεωρούμε ότι κάθε επίθεση σε μέσα ενημέρωσης είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία».

ΜέΡΑ25: Ο αγώνας για ποιοτική ενημέρωση μόνο μυαλά χρειάζεται ως πολεμοφόδια, όχι μολότοφ

«Η προπαγάνδα δεν σβήνει με βία, αντίθετα ενδυναμώνεται, αποκτώντας ένα «μαρτυρικό φωτοστέφανο» που δεν το κέρδισε με την αξία της» αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανάρτησή του στο twitter, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Ο αγώνας για ποιοτική ενημέρωση μόνο μυαλά χρειάζεται ως πολεμοφόδια, όχι μολότοφ», σημειώνει το ΜέΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης