Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Περισσότεροι οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους - Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν

Πελώνη: Περισσότεροι οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους - Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε πως είναι αδιανόητο να μην εμβολιαστεί κάποιος από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο

Τις κατηγορίες που διχαστικού λόγου επιχείρησε να απορρίψει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας» είπε μιλώντας στον ΑNT1 και αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων.
«Πρέπει να πείσουμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Τις τελευταίες ημέρες μια αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα» υποστήριξε η κ. Πελώνη, ενώ συμπλήρωσε πως όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης στον ΑΝΤ1, ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάει καλά στη χώρα μας, αλλά θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα και θεωρεί αδιανόητο το να μην εμβολιαστεί κανείς, από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο.
Η κ. Πελώνη, ανέφερε επίσης ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη αυτοπροστασίας, αλλά παράλληλα και κοινωνικής ευθύνης και συμπλήρωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι, το ποσοστό των εμβολιασμένων ενηλίκων θα πρέπει να ξεπεράσει το 70%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης