Πολιτική

Λοβέρδος: Κράτος ταραξίας η Τουρκία – Ειλικρινής η συνάντηση με Δένδια

Λοβέρδος: Κράτος ταραξίας η Τουρκία – Ειλικρινής η συνάντηση με Δένδια
Μιλά ανοιχτά για διχοτόμηση στην Κύπρο, την οποία έχουν καταδικάσει όλα τα ψηφίσματα του ΟΗΕ είπε ο κ.Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα

Η Τουρκία είναι ανοιχτά πλέον κράτος ταραξίας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις παράνομες τουρκικές εξαγγελίες για τα Βαρώσια
«Κράτος ταραξίας είναι αυτό που παραβιάζει μονομερώς τη διεθνή νομιμότητα και στη συνέχεια μιλά με τους χειρότερους όρους για όλους τους διεθνείς οργανισμούς και τις δυνάμεις που ανήκουν στις χώρες εκείνες οι οποίες ζητούν Διεθνές Δικαίο και ειρηνική διευθέτηση των διαφορών. Η Τουρκία συμπεριφέρεται πια ανοικτά ως κράτος ταραξίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο Erdogan ότι από την επομένη της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, τον Ιούνιο και μέχρι σήμερα, κλιμακώνει τις διπλωματικές, πολιτικές του ενέργειες σε ό,τι αφορά τα θέματα Ελλάδας και Τουρκίας κατά την άποψη του.
«Και κατά δεύτερο λόγο σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, μιλά πια ανοιχτά για διχοτόμηση. Μιλά πια ανοιχτά για τη διχοτόμηση την οποία έχουν καταδικάσει όλα τα ψηφίσματα του ΟΗΕ» είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αναφερόμενος στη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τόνισε ότι όπως κάθε φορά, η συζήτηση ήταν αφενός ειλικρινής και αφετέρου κάλυψε όλα τα θέματα.
Σημειώνεται πως η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, από τον υπουργό Εξωτερικών, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 29 Ιουλίου, πλην του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης