Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για το συντονισμό των υπουργείων σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για το συντονισμό των υπουργείων σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας
Τέθηκαν οι άξονες για τη στενή συνεργασία των υπουργείων Πολιτικής Προστασίας, Ενέργειας και Άμυνας

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 15/9 στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία τέθηκαν οι άξονες για τη στενή συνεργασία των υπουργείων Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εθνικής Άμυνας.
Ο συντονισμός αφορά στις δράσεις αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών - ιδιαίτερα στα αντιπλημμυρικά έργα - και την έγκαιρη προετοιμασία εξασφάλισης μέσων για την αντιπυρική περίοδο του 2022.
Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός και το σχέδιο δράσης των υπουργείων στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.
Στη σύσκεψη η οποία σύμφωνα με σχετική ενημέρωση θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετείχαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, οι υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.
Παρόντες ήταν επίσης οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης