Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Οι επενδυτές στρέφονται στο 99Bitcoins (99BTC) - Learn-to-earn πλατφόρμα που ξεπέρασε το 1 εκ. δολάρια

Οι επενδυτές στρέφονται στο 99Bitcoins (99BTC) - Learn-to-earn πλατφόρμα που ξεπέρασε το 1 εκ. δολάρια

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης του έργου είναι έτοιμη για μια μοναδική αναβάθμιση το 3ο τρίμηνο του 2024, μετά από μια εντυπωσιακή προπώλησης για το νέο 99BTC token και την πλατφόρμα Learn-to-Earn

 

Όπως όλα δείχνουν, μία από τις πιο καινοτόμες λειτουργίες που θα απασχολήσουν την αγορά κρυπτονομισμάτων, είναι το Learn-to-Earn. Ένας μηχανισμός που αξιοποιεί το 99Bitcoins και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, με τον αριθμό των επενδύσεων να αυξάνονται διαρκώς για το 99BTC.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης του έργου είναι έτοιμη για μια μοναδική αναβάθμιση το 3ο τρίμηνο του 2024, μετά από μια εντυπωσιακή προπώλησης για το νέο 99BTC token και την πλατφόρμα Learn-to-Earn.

Καθώς η προπώληση προσελκύει έναν μεγάλο αριθμό επενδυτών, το 99Bitcoins ξεπέρασε τα 1,1 εκατομμύρια δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια, πλησιάζοντας ακόμη γρηγορότερα στον επόμενο στόχο των 1,89 εκατ. δολαρίων.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1787769407030088077

Ωστόσο, αρκετοί είναι ακόμη εκείνοι που αναρωτιούνται τι είναι αυτό που έχει προσελκύσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στο 99BTC και την πλατφόρμα που εισάγει στον χώρο. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες.

Αγορά 99BTC εδώ


Learn-to-earn με υψηλό APY και μια μοναδική ευκαιρία για σημαντικά κέρδη

Η επιτυχία αυτή της προπώλησης του 99Bitcoin, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε μόλις δύο εβδομάδες, μπορεί να αποδοθεί στην τεράστια χρησιμότητα που προσφέρει το 99BTC token.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους κατόχους του, είναι η υψηλή απόδοση πονταρίσματος (staking). Ειδικότερα, η λειτουργία πονταρίσματος φαίνεται να ανταμείβει επί του παρόντος με μια Ετήσια Ποσοστιαία Απόδοση (APY), η οποία ανέρχεται στο εντυπωσιακό 1.140%, για εκείνους που συμμετέχουν από νωρίς στην προπώληση.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στο ποντάρισμα των αποκτηθέντων κρυπτονομισμάτων μέσω της προπώλησης, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις εξαιρετικές αποδόσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Βασικές λεπτομέρειες για το 99BTC και ανάλυση της αγοράς

Πέρα από τις εντυπωσιακές αποδόσεις του staking, το 99Bitcoins στοχεύει σε μια σημαντική κεφαλαιοποίηση αγοράς για το 99BTC και συγκεκριμένα τα 390 εκατομμυρίων δολάρια. Συγκριτικά, άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον τομέα της εκπαίδευσης, όπως το OpenCampus (EDU) και το TokenFi , διαθέτουν κεφαλαιοποίηση αγοράς 160 και 106 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα. Κάτι που δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του 99BTC.

Επιπρόσθετα, το 99Bitcoins ξεχωρίζει με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Learn-to-Earn, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους νεοεισερχόμενους της αγοράς κρυπτονομισμάτων, όχι μόνο να μάθουν βασικές πληροφορίες για τα crypto, αλλά ταυτόχρονα να κερδίσουν και εξαιρετικές ανταμοιβές κάνοντάς το. 

Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το επερχόμενο airdrop του 99Bitcoins, το οποίο θα μοιράσει 99.999 δολάρια σε BTC.

Θεωρούμε λοιπόν ότι το 99Bitcoins αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσει κανείς το 2024, αφού οι προοπτικές του είναι πολύ μεγάλες. Κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και οι φάλαινες crypto, που στρέφονται στην προπώληση του έργου.

Αγορά 99BTC εδώ

Γιατί να επενδύσει κανείς στο 99Bitcoins (99BTC);

Καθώς η κοινότητα κρυπτογράφησης αναμένει μια εντυπωσιακή χρονιά για το Bitcoin, το 99BTC αναδεικνύεται ως ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, το οποίο θα μπορούσε να εκτοξευθεί σε τιμή και να εδραιώσει την παρουσία του στην ανταγωνιστική αυτή αγορά. Άλλωστε, μετά την έγκριση των spot Bitcoin ETFs και το Bitcoin Halving, οι αναλυτές αναμένουν μια σημαντική άνοδο της αγοράς, πιθανόν με ένα altcoin season.

Επιπρόσθετα, η επικείμενη μετάβαση στο BRC-20 το 3ο τρίμηνο του 2024, ενισχύει τις προοπτικές του 99BTC, τοποθετώντας το ως ένα token υψηλής απόδοσης που είναι έτοιμο να εκτοξευθεί παράλληλα με την άνοδο του Bitcoin. 

Φυσικά, πέρα από τις επενδυτικές του δυνατότητες, το 99Bitcoins πρόκειται να φέρει επανάσταση στη διαδικασία εισαγωγής νέων χρηστών στα κρυπτονομίσματα, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας Learn-to-Earn.

Με μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από το 2013, το 99Bitcoins πρωτοπορεί συνεχώς με πρωτοβουλίες, εδραιώνοντας τη θέση του στον κλάδο. Μάλιστα, με έμπνευση την επιτυχία πλατφορμών όπως η Base Chain του Coinbase, η εκπαιδευτική πλατφόρμα του 99Bitcoins είναι έτοιμη για εντυπωσιακή ανάπτυξη, αξιοποιώντας την ήδη εδραιωμένη φήμη της και την εκτεταμένη βάση χρηστών.

Αξιοποιήστε την μοναδική ευκαιρία του 99BTC για σημαντικά κέρδη

Με τις εξαιρετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, το δυναμικό ανάπτυξης και τη δέσμευσή του έργου για την εκπαίδευση γύρω από τα κρυπτονομίσματα, το 99Bitcoins αποτελεί μια από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές για το 2024. Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, το έργο αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για να συμμετάσχετε και εσείς στο έργο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης και να αγοράσετε μερικά 99BTC tokens, αξιοποιώντας τη λειτουργία staking με το εντυπωσιακό APY. Ακολουθήστε το έργο σε X (Twitter), Telegram και Discord για όλες τις εξελίξεις γύρω από το 99Bitcoins.

Αγορά 99BTC εδώ


Δήλωση αποποίησης ευθυνών


Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.

Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης