Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Πρωτοφανής η εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση και η απόσταση από την αντιπολίτευση

Πέτσας: Πρωτοφανής η εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση και η απόσταση από την αντιπολίτευση
Ο Κ. Μπογδάνος αναγνώρισε το λάθος του, η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της υποστήριξε ο κ.Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Για πρωτοφανή εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της MRB, βάσει της οποίας η ΝΔ προηγείται με περίπου 12 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.
«Και αυτή η δημοσκόπηση αποδεικνύει κάτι πρωτοφανές για τη μεταπολιτευτική πολιτική ιστορία της χώρας μας.
Ότι δύο και πλέον χρόνια μετά τη διακυβέρνηση, η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει τόσο μεγάλη απόσταση από την αξιωματική αντιπολίτευση και ο πρωθυπουργός συνεχίζει να απολαμβάνει τόσο μεγάλης εμπιστοσύνης» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Πέτσας.

Γρατζουνιές…

«Υπάρχουν κάποιες γρατζουνιές μετά το πολύ έντονο καλοκαίρι και κυρίως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Η ΔΕΘ, όπως κάθε χρόνο, είναι ευκαιρία για να αναπτύξει ο πρωθυπουργός τις σκέψεις του για το οικονομικό σκέλος του προγράμματός του» ανέφερε ο κ.Πέτσας, τονίζοντας πως οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, χρειάζονται χρόνο για να αφομοιωθούν από τους πολίτες και να γίνουν ορατές στην καθημερινότητα τους.
Ερωτηθείς για την ανάπτυξη που αναθεωρήθηκε προς τα πάνω από την ΕΛΣΤΑΤ και αν και πώς περνάει στην καθημερινότητα των πολιτών, ο κ. Πέτσας είπε πως αυτό γίνεται μέσω της μείωσης των φόρων, όπως οι μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.
«Αποτυπώνεται επίσης σε κρίσιμους δείκτες όπως αυτός της ανεργίας που τα δυο τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες», τόνισε ο κ.Πέτσας συμπληρώνοντας πως η σημερινή κυβέρνηση έχει προβεί σε εκτεταμένες μειώσεις φόρων στα δύο πρώτα χρόνια τη θητείας της.

Έκανε λάθος ο Μπογδάνος

Όσον αφορά το θέμα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την εισαγγελική έρευνα που ξεκινά, ο κ. Πέτσας είπε πως «ήταν ένα ζήτημα λάθος, το αναγνώρισε κι ο ίδιος».
«Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατίας μας.
Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και αν χρειαστεί να φτάσει και σε επόμενο στάδιο, θα το δούμε.
Η Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία έχει διάφορα επίπεδα ελέγχου για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών» επεσήμανε ο κ.Πέτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης