Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναδίπλωση Κούλογλου μετά τις αντιδράσεις για την ισοπαλία στην ΔΕΘ – Η νέα δήλωση για Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ

Αναδίπλωση Κούλογλου μετά τις αντιδράσεις για την ισοπαλία στην ΔΕΘ – Η νέα δήλωση για Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση κατά του Στέλιου Κούλογλου, θέση πήραν τόσο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, όσο και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Πάνος Ρήγας
Διευκρινιστική δήλωση στην “Αυγή”, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε εντός ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο που έγραψε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη 85η ΔΕΘ, έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
 «Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κούλογλου.
«Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν», συμπληρώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είχε υποστηρίξει ο Στέλιος Κούλογλου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε με άρθρο του στο Tvxs.gr ότι μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, στις ομιλίες του στη ΔΕΘ, επήλθε μία ισοπαλία.
Μετά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση κατά του Στέλιου Κούλογλου, θέση πήραν τόσο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, όσο και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Πάνος Ρήγας.Την ίδια ώρα, και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρότι θεωρεί ότι ο καθένας στο πλαίσιο της εσωκομματικής δημοκρατίας, μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του, οι οποίες είναι σεβαστές, φέρεται να εκφράζει την απορία του για ποιον λόγο ο κ. Κούλογλου έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

“Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι ιδεολογικά, στρατηγικά, αξιακά με τη Ν.Δ. Τσίπρας με την κοινωνία και πρόγραμμα κοστολογημένο. Μητσοτάκης με την παρασιτική ολιγαρχία. Πού την είδαν κάποιοι την ισοπαλία; Η προοδευτική διακυβέρνηση δεν έχει ανάγκη πρωθυπουργό μαριονέτα του συστήματος”, έγραψε ο κ. Ρήγας στο Twitter.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, “κάρφωσε” τον Στέλιο Κούλογλου, χωρίς να τον κατονομάσει.
“Ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε με επιτυχία τους συλλογικούς στόχους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη #ΔΕΘ_2021. Για να τους πετύχουμε, χρειαζόμαστε και μπορούμε την Νίκη στις εκλογές! Όχι ισοπαλία. Όλοι και όλες μαζί. Με πρόγραμμα, συλλογική προσπάθεια, πειστικότητα και συνοχή. Και φυσικά Όχι αυτογκόλ!”, σχολίασε στο twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης