Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Microsoft Brad Smith

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Microsoft Brad Smith
O κ. Μητσοτάκης είχε γνωρίσει και συναντηθεί με τον Brad Smith στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τον Ιανουάριο του 2020

Η απρόσκοπτη προώθηση των επενδύσεων της Microsoft στην Ελλάδα παρά την πανδημία, αλλά και η μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, που έχει αποκτήσει η ελληνική οικονομία, επισημάνθηκαν κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Microsoft, Brad Smith, στη Νέα Υόρκη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε γνωρίσει και συναντηθεί με τον Brad Smith στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τον Ιανουάριο του 2020.
Στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον της Microsoft για την Αρχαία Ολυμπία και πιθανόν τα αποκαλυπτήρια του πρότζεκτ να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, στην Ολυμπία.
Επιπλέον, τονίζεται ότι ταυτόχρονα προχωρά η μεγάλη επένδυση για την κατασκευή Data Centers στην Αττική και σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ το γραφείο της Microsoft στην Ελλάδα έχει μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε αριθμό υπαλλήλων από όλα τα γραφεία παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης