Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Και επισήμως, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Κεγκέρογλου: Και επισήμως, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Δεδομένου ότι η προθεσμία για την υποβολή και των 5.000 (τουλάχιστον) υποστηρικτικών υπογραφών λήγει αύριο, ο κ. Κεγκέρογλου ζητά προθεσμία τουλάχιστον μίας εβδομάδας

Σχετικά Άρθρα

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε το απόγευμα ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Είναι ένας από του πιο στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννήματα και με την κίνηση του αναπληρώνει το κενό που άφησε η απόσυρση της υποψηφιότητας της ιδέας, λόγω της νέας περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία της.
Δεδομένου ότι η προθεσμία για την υποβολή και των 5.000 (τουλάχιστον) υποστηρικτικών υπογραφών λήγει αύριο, ο κ. Κεγκέρογλου ζητά προθεσμία τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

Η επιστολή του κ. Κεγκέρογλου στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) έχει ως εξής:

Αθήνα, 14-10-21
Προς: ΕΔΕΚΑΠ
Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,
Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.
Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης