Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης: Είμαστε ισχυροί και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας σε γη και θάλασσα

Καλαφάτης: Είμαστε ισχυροί και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας σε γη και θάλασσα
Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα ο Στ. Καλαφάτης

«Είμαστε ισχυροί και αποφασισμένοι. Δεν κάνουμε πίσω στις κόκκινες γραμμές που θέσαμε: Προασπίζουμε τα δίκια και τα δικαιώματά μας στη γη και τις θάλασσές μας», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.
Ο κ. Καλαφάτης παρέστη σήμερα, Κυριακή 17/10, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα, ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αμέσως μετά τη Δοξολογία και την Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και την κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Παύλου Μελά και των λοιπών Μακεδονομάχων, στην πλατεία Εθνικής Αμύνης και Τσιρογιάννη, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε ότι «τιμούμε σήμερα τον Παύλο Μελά και όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας μας. Εκείνους που δε δίστασαν να δώσουν και τη ζωή τους για τη δική μας ελευθερία. Στέλνουμε ταυτόχρονα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας απέναντι στις προκλήσεις ανιστόρητων γειτόνων.Επιζητούμε την ειρήνη, αλλά επιμένουμε αταλάντευτα στο Διεθνές Δίκαιο και δεν υποχωρούμε σε αυθαίρετες διεκδικήσεις. Είμαστε ισχυροί και αποφασισμένοι. Δεν κάνουμε πίσω στις κόκκινες γραμμές που θέσαμε: Προασπίζουμε τα δίκια και τα δικαιώματά μας στη γη και τις θάλασσές μας. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».
kalafatis2_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης