Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ: Για να κάνει κάποιος πολιτική, πρέπει να διατηρεί τη σοβαρότητα του

Βενιζέλος για ΚΙΝΑΛ: Για να κάνει κάποιος πολιτική, πρέπει να διατηρεί τη σοβαρότητα του
Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως για να κάνει κάποιος πολιτική, πρέπει να διατηρεί τη σοβαρότητα του διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.
«Δεν υπάρχει ισχυρότερος λόγος από τη σιωπή.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι βασική προϋπόθεση για να κάνει κάποιος πολιτική, είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του, και ως εκ τούτου εύχομαι καλή επιτυχία στη διαδικασία που κατά το καταστατικό του οργανώνει το ΚΙΝΑΛ» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από τη διεκδίκηση της προεδρίας και την επανεμφάνιση του Γ. Παπανδρέου.
«Τιμώ τη Βουλή, αλλά δεν μου λείπει.
Καλοσύνη τους, όσων λένε ότι λείπω από τη Βουλή.
Ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι επαγγελματίας πολιτικός της μονοκαλλιέργειας της πολιτικής ή των κληρονομικών δικαιωμάτων.
Ξεκίνησα από την κοινωνία, την εργασία μου, την επιστήμη μου και δεν την εγκατέλειψα ποτέ» είπε ο κ.Βενιζέλος.

Ευχές στη Γεννηματά

Ο κ.Βενιζέλος εξέφρασε για ακόμα μια φορά τις «βαθιές ευχές για τη Φώφη Γεννηματά», λέγοντας πως τη σκέφτεται πολύ σε ανθρώπινο επίπεδο.
«Θέλω να της στείλω όλη τη θετική μου ενέργεια για να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, είναι έμπειρη και έχει πολύ μεγάλη δύναμη» υπογράμμισε ο κ.Βενιζέλος.
Σχετικά με την κριτική που δέχεται, ότι δηλαδή δίνει επιχειρήματα στον Αλέξη Τσίπρα με την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς και την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία, ο κ. Βενιζέλος αντέτεινε ότι δεν δέχεται μαθήματα αντιλαϊκισμού και υπευθυνότητας, καθώς έχει δώσει την κύρια μάχη απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα το πρόγραμμα εμβολιασμού και τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τονίζοντας ότι «είναι μεγάλο λάθος να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε στρατό, αστυνομία, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης