Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Μαζεύω υπογραφές – Θα επανεξετάσω εάν κατέβει ο Παπανδρέου

Κεγκέρογλου: Μαζεύω υπογραφές – Θα επανεξετάσω εάν κατέβει ο Παπανδρέου
Ο Παπανδρέου είπε ότι ενδιαφέρεται να συνδράμει στην ενότητα της παράταξης υποστήριξε ο κ.Κεγκέρογλου
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως εξακολουθεί να συγκεντρώνει υπογραφές σχετικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε ο Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος υποστήριξε πως σε περίπτωση που βάλει υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου, θα επανεξετάσει τη στάση του.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και αναφορικά με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου, ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει δηλώσει, είναι ότι εάν και εφόσον κατέβει υποψήφιος ο τέως πρωθυπουργός, τότε θα επανεξετάσει την δική του υποψηφιότητα. «Έχει κανείς αμφιβολία ότι η υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα εντός ΚΙΝΑΛ και σε όλο το πολιτικό σκηνικό;
Δεν είπα ποτέ ότι παραιτούμαι.
Συνεχίζω να συλλέγω υπογραφές και είναι πάρα πολύ αρνητικές οι όποιες αυθαίρετες ερμηνείες γιατί μου έχουν φρενάρει την διαδικασία.
Ενώ τις πρώτες δύο μέρες είχα συγκεντρώσει περίπου 3.000 υπογραφές, στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, λόγω των ερμηνειών που δίνει ο καθένας» υποστήριξε ο κ.Κεγκέρογλου.

Τι είπε ο Παπανδρέου

«Ο Γ. Παπανδρέου έχει πει καθαρά με την ανακοίνωσή του ότι τις επόμενες ημέρες θα το ανακοινώσει.
Ο κ. Παπανδρέου είπε σε όλους ότι ενδιαφέρεται να συνδράμει στην ενότητα της παράταξης και στην ενδυνάμωσή της» ανέφερε ο κ.Κεγκέρογλου, τονίζοντας πως θα πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα και ότι «στις επόμενες εθνικές εκλογές πάμε όλοι μαζί και το τονίζω αυτό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης