Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συντετριμμένος ο Παύλος Χρηστίδης πάνω από το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

Συντετριμμένος ο Παύλος Χρηστίδης πάνω από το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

Ο Παύλος Χρηστίδης, “λύγισε” πάνω από το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά, όπου βρέθηκε για το τελευταίο “αντίο” στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, ήταν για χρόνια στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Νωρίτερα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο πάνω στο φέρετρό της.

Παύλος Χρηστίδης για την Φώφη Γεννηματά: Μας έδειξε και μας έμαθε πώς είναι να μην κάνεις πίσω

Χθες ο Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 μίλησε για τη σχέση του με την Φώφη Γεννηματά και για τη στήριξη που του έδωσε.
“Η Φώφη Γεννηματά άνοιξε την αγκαλιά της σε όλους, ενσωμάτωσε νέους ανθρώπους, παλιότερους που την αμφισβητούσαν ή την αδίκησαν στο παρελθόν και πήγαινε πάντα με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχε και έλαμπε στις ψυχές μας. Ήταν ο φάρος της αισιοδοξίας μας σε πάρα πολλά σκοτάδια, τα οποία αντιμετώπισε η παράταξη τα τελευταία χρόνια” περιέγραψε.
“Η αξιοπρέπειά της, το ήθος της, η ζεστασιά της ήταν κάτι το οποίο σε εμάς που ήμασταν κοντά έβγαινε διαρκώς.
Ήταν μια καταπληκτική οικοδέσποινα, ένας άνθρωπος που όταν καθόταν στο τραπέζι κοιτούσε πώς ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί” πρόσθεσε.
“Ήταν μια γυναίκα πολύ αποφασιστική που μας έδειξε και μας έμαθε πώς είναι να μην κάνεις πίσω.
Δύο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο ήμασταν μαζί σε περιοδεία στη Ρόδο, όπου έκανε μια ομιλία 45 λεπτών, βγάζοντας όλο της το όραμα για το μέλλον της παράταξης και πώς μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων” είπε ο κ. Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης