Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών είπε ο κ.Γερουλάνος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως θα πάει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα της για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε ο Π. Γερουλάνος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.
«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κανονικά και εμείς δουλεύουμε τους στόχους μας έως τις 5 και 12 Δεκεμβρίου και πορευόμαστε με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα με τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουμε για την επόμενη ημέρα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς θα πορευτεί το κόμμα έως τις εκλογές και το αν θα γίνει εκλογή νέου προέδρου για να αντικαταστήσει τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές στην ΚΟ.
«Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και είμαι σίγουρος θα επικρατήσουν νηφάλιες δυνάμεις» είπε ο κ.Γερουλάνος.
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του ο κ.Γερουλάνος είπε ότι το γεγονός ότι δεν είναι στη Βουλή δεν είναι λόγος για να μην στηρίξει κάποιος την υποψηφιότητα μου.
«Θεωρώ ότι η ΚΟ έχει τεράστιες δυνατότητες να κουβαλήσει το βάρος μέχρι τις επόμενες εκλογές και θα γίνει σαφέστατα σε συνεργασία με το κόμμα» υπογράμμισε ο κ.Γερουλάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης