Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της
Ο Ανδρέας Τσούνης, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μια σύνθεση φωτογραφίας με την Φώφη Γεννηματά και τον πατέρα της Γιώργο, ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Πέντε ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο μόλις στα 56 της χρόνια.
Στην κηδεία της όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα στον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη, και στα παιδιά τους.
Ολοι ένιωθαν τον πόνο της οικογένειας. Ειδικά όταν έγιναν μάρτυρες της αντίδρασης του Ανδρέα Τσούνη στον τελευταίο αποχαιρετισμό κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία, όπου έσκυψε στο φέρετρο, σχεδόν το αγκάλιασε και μετά χτύπησε τη γροθιά του πάνω του για το άδικο της απώλειας.
Ο Ανδρέας Τσούνης, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μια σύνθεση φωτογραφίας με την Φώφη Γεννηματά και τον πατέρα της Γιώργο, ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

andreas tsounis

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη το 2003. Μαζί έζησαν 18 χρόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που η πολιτικός είχε μιλήσει για τον άνδρα της, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. "Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;" είχε πει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

"Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολώνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι" σημείωνε πριν από δύο χρόνια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης