Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργαντάς: Αυξάνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών - Κλείστηκαν 130.000 ραντεβού για πρώτη δόση εμβολίου

Γεωργαντάς: Αυξάνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών - Κλείστηκαν 130.000 ραντεβού για πρώτη δόση εμβολίου
"Τη Δευτέρα θα φτάσουμε το μισό εκατομμύριο από ανθρώπους που έχουν κάνει την αναμνηστική δόση", ανέφερε ο Γ. Γεωργαντάς

Πήρε «μπρος» ξανά το εμβολιαστικό πρόγραμμα, καθώς τριπλασιάστηκε την τελευταία εβδομάδα ο αριθμός των ραντεβού για την πρώτη δόση.
«Ο κόσμος με υπευθυνότητα και αντιλαμβανόμενος την ανάγκη να θωρακιστεί είτε κάνοντας την πρώτη δόση του εμβολίου, είτε την αναμνηστική, το τελευταίο διάστημα δείχνει μια ιδιαίτερη κινητικότητα», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντάς, δίνοντας τα σχετικά στοιχεία.
Ήδη, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, την τελευταία εβδομάδας (από Δευτέρα 1/11μέχρι το Σάββατο 6/11), 130.000 πολίτες προγραμμάτισαν το ραντεβού τους για την πρώτη δόση, σε σχέση με 45.000 που ήταν μια εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Ακόμη, κλείστηκαν πάνω από 200.000 ραντεβού για την τρίτη δόση, ενώ μόνο το Σάββατο 6/11 εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση 15.000 πολίτες.
«Τη Δευτέρα θα φτάσουμε το μισό εκατομμύριο από ανθρώπους που έχουν κάνει την αναμνηστική δόση. Από την Παρασκευή και το Σάββατο έχουν σταλεί και μηνύματα για να υπενθυμίσουν στον κόσμο που συμπληρώνει το εξάμηνο του ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει την αναμνηστική δόση», ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς και πρόσθεσε με αφορμή τον εμβολιασμό μόνο στις 6/11 με την πρώτη δόση 15.000 πολιτών πως «είναι σαν να θωρακίστηκε μια μικρή πόλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης