Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τον.... κομμουνισμό

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τον.... κομμουνισμό
Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη με φόντο τον...κομμουνισμό
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρή ήταν για άλλη μία φορά η προσωπική αντιπαράθεση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου, με τις υποθέσεις των PCR test, του ΚΕΕΛΠΝΟ και της δίωξης κατά του Κώστα Βαξεβάνη, να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αδ. Γεωργιάδης: Έτσι αποφάσισα να γίνω... καπιταλιστής

«Θα σας πω πως αποφάσισα να γίνω καπιταλιστής! Οι γονείς μου είχαν την τύχη να έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη Ρουμανία γιατί είχαν φροντιστήριο.
Το 1985 κάποιοι φίλοι τους από το κομμουνιστικό κόμμα της Ρουμανίας ήρθαν να μείνουν σπίτι μας!
Πήγαμε με τη μητέρα μου να ψωνίσουμε από τον Βασιλόπουλο στη Ν. Ερυθραία!
Υπήρχε, μπαίνοντας μια πυραμίδα με προϊόντα!
Εμείς προχωρήσαμε αλλά η κυρία από τη Ρουμανία είχε μείνει και τα κοίταζε!
Έκανα ζημιά στον εαυτό μου.
Αν όταν είχα μπει στο πανεπιστήμιο είχα μπει στη ΚΝΕ, θα είχα περάσει πολιτική ζωή πρίμα!
Δεν θα με λέγανε ακροδεξιό!
Έκανα το λάθος πήγα απευθείας στη ΔΑΠ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «δεν αντέχει σε σύγκριση ο κομμουνισμός και καπιταλισμός! Έχουμε ιστορική ευθύνη να νικήσουμε οριστικά την ιδεολογική ηγεμονία Αριστεράς! Ποτέ δεν είχε η Ελλάδα ευκαιρία να απαλλαγεί από αυτή! Την έδωσε η διακυβέρνηση Τσίπρα! Δεν πρέπει να την χάσουμε! Αυτή η ιδεολογική επικράτηση πάνω σε αυτή πρέπει να χτίσουμε για να μην έχει παροδικά αλλά μόνιμα χαρακτηριστικά! Γι’ αυτό εμείς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας όλων των ανθρώπων και του κ. Βαξεβάνη! Θα τολμούσα να γράψω στο facebook ύβρεις επειδή καλεί κάποιον ο εισαγγελέας;», είπε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η απάντηση του Πολάκη

«Είναι προφανές ότι το πρόβλημά σας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που είναι στηριγμένη στο αίμα των ανθρώπων από το 45’ όταν οι ιδεολογικοί σας πρόγονοί τα 'χαν τακιμιάσει με Γερμανούς!
Όταν όλη η οικογένεια που ήταν δάσκαλοι έπρεπε να πάρουν χαρτί από τον κοινοτάρχη ότι δεν έχουν επικίνδυνες ιδέες. Έτσι έγινα εγώ αριστερός όχι από ένα σούπερ μάρκετ», απάντησε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Τα 47 ευρώ που έβαλες εσύ διατίμηση είναι δώρο στις μεγάλες αλυσίδες να κλείσουν τους μικρούς! Θυμάσαι πότε είπα δω για πρώτη φορά τους διορισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ; Τους παραπάνω μετακλητούς και τους διόρισες στις δομές οροθετικών του ΚΕΛΛΠΝΟ!
Και έλεγες θα μου ξεριζώσεις το μουστάκι!
Τότε έλεγες ότι είναι σκευωρία και χρήματα από Εστέ Λοντέρ και αποδείχτηκε ότι ήταν χρήματα προϋπολογισμού ΚΕΛΛΠΝΟ». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης