Πολιτική

Οικονόμου: Ο Γεραπετρίτης απολαμβάνει τη στήριξη του πρωθυπουργού - Αιχμές για τη στάση ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου: Ο Γεραπετρίτης απολαμβάνει τη στήριξη του πρωθυπουργού - Αιχμές για τη στάση ΣΥΡΙΖΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη δεν αφήνει περιθώρια για σκιές
Σχετικά Άρθρα
Το μήνυμα ότι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη.
«Προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με τις αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη που δημοσιοποίησε τηλεφωνικές επικοινωνίες του Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας.
Η δήλωση Γεραπετρίτη ήταν «σαφής» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου σημειώνοντας ότι «δεν αφήνει περιθώρια για σκιές», απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και χαρακτήρισε «ανόητες δικαιολογίες» τα όσα απάντησε ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης.
«Δεν μας κάνει εντήυπωση που ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τώρα τον εν λόγω κύριο (σ.σ. Μένιο Φουρθιώτη») σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απαξίωση του κ. Τσίπρα καθιστά σαφές για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αυτή την συμπεριφορά και αυτό το είδος της αντιππολίτευσης που ασκεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης