Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη στο Μαξίμου (28/3) για τα αποθέματα τροφίμων - Στο τραπέζι όλα τα μέτρα

Σύσκεψη στο Μαξίμου (28/3) για τα αποθέματα τροφίμων - Στο τραπέζι όλα τα μέτρα
Άρχισαν τα πλαφόν στα σούπερ μάρκετ
Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος για συγκεκριμένα προϊόντα.
Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα (28/3/2022) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Γεωργαντά, προκειμένου να συζητηθούν οι ενδεχόμενες λύσεις εάν παρουσιαστούν ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, η κυβέρνηση ήδη έχει ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποθέματα συγκεκριμένων προϊόντων.
«Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί σύσκεψη με τον αρμόδιο υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και αντικείμενο θα είναι και το θέμα αποθεμάτων και των κινδύνων που θα αντιμετωπίσουμε. Παρακολουθούμε το φαινόμενο και θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να μην έχουμε προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άρχισαν τα πλαφόν στα σούπερ μάρκετ

Εν τω μεταξύ, τα σούπερ μάρκετ έχουν αρχίσει την επιβολή προληπτικού πλαφόν διάθεσης σπορέλαιων και αλεύρων, καθώς τις τελευταίες μέρες εκδηλώνεται τεράστια πίεση απ’ την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.
Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τον κόσμο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε χθες (23/3/2022) ότι δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας προϊόντων.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης