Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (Αν. ΥΠΕΞ): Θέματα της αρμοδιότητάς του και της Δυτικής Αθήνας στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό

Βαρβιτσιώτης (Αν. ΥΠΕΞ): Θέματα της αρμοδιότητάς του και της Δυτικής Αθήνας στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης συμμετείχε με την ιδιότητα του βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ, στην ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των δημάρχων της περιοχής
Σχετικά Άρθρα

Θέματα της αρμοδιότητάς του και της Δυτικής Αθήνας συζήτησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι είναι ένας πρωθυπουργός που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα σοβαρότατες κρίσεις, παράλληλα δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Νωρίτερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης συμμετείχε και με την ιδιότητα του βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ, στην ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των δημάρχων της περιοχής.
«Η Δυτική Αθήνα είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας!
Σήμερα, σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας δείξαμε πώς μπορούν μαζί κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση να δώσουν από κοινού λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών.
Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο, όχι μόνο για τη χώρα αλλά για την Ευρώπη και τον κόσμο συνολικά, οι πολίτες μας θέλουν δίπλα τους, στα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα.
Ο κόσμος δεν ζητά υποσχέσεις, αλλά λύσεις, σε όλα αυτά που αφορούν την καθημερινότητά του.
Η σημερινή σύσκεψη αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του έμπρακτου ενδιαφέροντος του πρωθυπουργού για την εκλογική μας περιφέρεια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν αθέτησε τις υποσχέσεις του, αλλά παρακολουθεί από κοντά την πρόοδο των έργων.
Οι αποφάσεις μας αφορούν το παρόν και το μέλλον της Δυτικής Αθήνας.
Και δίνουμε λύσεις για κάθε δήμο, κάθε γειτονιά, κάθε πολίτη!» αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης