Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Κόβεται» από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, η Λατινοπούλου - Πηγές ΝΔ: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

«Κόβεται» από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, η Λατινοπούλου - Πηγές ΝΔ: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ έχουν προκαλέσει οι ακραίες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με τελευταίο παράδειγμα την επίθεση -μέσω των social media- στην παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα.
«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές» ανέφεραν πηγές της ΝΔ μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα.
Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Πως άρχισαν όλα...

Όλα άρχισαν όταν με νέα ανάρτησή της στα social media, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπο».
Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας και σχολιάζει πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.
«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

H απάντηση από τη Δανάη Μπάρκα

Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε -μέσω της εκπομπής της- η Δανάη Μπάρκα.
«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε η παρουσιάστρια του MEGA, ενώ σημείωσε ότι και με αυτό θέλει να κάνει παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης