Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στηρίζει Μητσοτάκη ο Κ. Αχ. Καραμανλής: Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μία γροθιά

Στηρίζει Μητσοτάκη ο Κ. Αχ. Καραμανλής: Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μία γροθιά
Στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Σχετικά Άρθρα

«Όλοι οι Nεοδημοκράτες είμαστε μία γροθιά μαζί σας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε, με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου", ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξή του στον πρωθυπουργό, μετά τον σάλο που προκάλεσε η παρέμβαση του θείου του και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή αναφέρθηκε, αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και σημείωσε: "Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρνει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο δήμαρχος (Αλέξανδρος Χρυσάφης), ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 όπου ένα μικρό αγόρι με μία ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου, για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας. Του οποίου οι μεγάλες εθνικές επιλογές, με σημαντικότερη την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, σήμερα δικαιώνονται περισσότερο παρά ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης