Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης (ΝΔ): Όχι στην αλλαγή του εκλογικού νόμου – Κάνουν κακό όσοι το εισηγούνται

Κυρανάκης (ΝΔ): Όχι στην αλλαγή του εκλογικού νόμου – Κάνουν κακό όσοι το εισηγούνται
Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτά είναι ασόβαρα πράγματα είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

Αποστάσεις από τα κυβερνητικά στελέχη και τους υπουργούς που προκρίνουν ή που αφήνουν έστω, ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου τηρεί ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης υποστηρίζοντας ότι αρνητικά έχει ταχθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ερωτηθείς εάν πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, ο κ.Κυρανάκης απάντησε κατηγορηματικά «όχι» σημειώνοντας ότι «αυτό το έχει πει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός».
« Όποτε ο πρωθυπουργός έχει ερωτηθεί, έχει πει ότι αυτά είναι ασόβαρα πράγματα και εμείς λειτουργούμε θεσμικά, σοβαρά, αξιόπιστα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εισηγήσεις προς το Μέγαρο Μαξίμου για αλλαγή του εκλογικού νόμου «είναι λάθος».
«Αυτοί που του εισηγούνται να αλλάξει ο εκλογικός νόμος κάνουν κακό γιατί δίνουν πάτημα στην αντιπολίτευση να μιλάει για ηττοπάθεια, για αναξιοπιστία, να μιλήσουν για όλα αυτά χωρίς να έχει αλλάξει ο εκλογικός νόμος και ούτε πρόκειται να αλλάξει» είπε ο κ.Κυρανάκης, επισημαίνοντας ότι η αυτοδυναμία για την κυβερνητική παράταξη είναι εφικτή, δεδομένου όπως είπε ότι με τον εκλογικό νόμο που θα γίνουν οι δεύτερες εκλογές μετά από αυτές της απλής αναλογικής, το όριο της αυτοδυναμίας είναι στο 38%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης