Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αραχωβίτης προς ΚΚΕ: Προφανώς ο Βελόπουλος δεν ανήκει στις προοδευτικές δυνάμεις, εσείς ανήκετε;

Αραχωβίτης προς ΚΚΕ: Προφανώς ο Βελόπουλος δεν ανήκει στις προοδευτικές δυνάμεις, εσείς ανήκετε;
«Προφανώς ούτε το κόμμα του κ. Βελόπουλου μπορεί να θεωρηθεί προοδευτική δύναμη ούτε συνεννόηση μπορεί να υπάρξει με αυτό», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Με καυστικό τρόπο απάντησε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης στο ΚΚΕ στα περί συνεργασίας με τον Βελόπουλο και προοδευτικών δυνάμεων.
«Προφανώς ούτε το κόμμα του κ. Βελόπουλου μπορεί να θεωρηθεί προοδευτική δύναμη ούτε συνεννόηση μπορεί να υπάρξει με αυτό.
Η απάντηση μου στην ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν καταφανώς αφοριστική», σημειώνει ο βουλευτής Λακωνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Προοδευτικά χαρακτηριστικά στο κόμμα του κ. Βελόπουλου μόνο τα πιο βαθιά συντηρητικά κόμματα μπορούν να δουν.
Απορίας άξιο είναι πως μόνο η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ κατάφερε να το δει ως προοδευτική δύναμη! Αν θεωρεί το κόμμα του κ. Βελόπουλου "προοδευτική δύναμη" άραγε που τοποθετεί τον εαυτό της;», διερωτήθηκε ο κ. Αραχωβίτης.
«Επειδή θέλω να πιστεύω ότι το ΚΚΕ ανήκει στις προοδευτικές δυνάμεις που προφανώς δεν ανήκει το κόμμα του κ. Βελόπουλου, το ερώτημα - κάλεσμα παραμένει: θα συμμετάσχει στο προοδευτικό μέτωπο όπως επιτάσσει η απλή αναλογική που μαζί ψηφίσαμε;» καταλήγει στο σχόλιό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης