Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωμανός: Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα κάνουν τα πάντα για μια κυβέρνηση ηττημένων, προκειμένου να αποφύγουν τη δεύτερη Κυριακή

Ρωμανός: Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα κάνουν τα πάντα για μια κυβέρνηση ηττημένων, προκειμένου να αποφύγουν τη δεύτερη Κυριακή
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ δήλωσε πως η ΝΔ αύξησε τα εξυπηρετούμενα δάνεια 46%
«Αυτό που λέμε εμείς είναι πως θέλουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε μια πολύ συγκεκριμένη πορεία, η οποία χαράχθηκε τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα».  Αυτό τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός σε συνέντευξή του στο Action24.
«Πρέπει ο καθένας να έχει μια καθαρή πρόταση. Εμείς αυτό που λέμε είναι πως θέλουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε μια πολύ συγκεκριμένη πορεία, η οποία χαράχθηκε τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα, με πολύ μεγαλύτερη τόλμη σε συγκεκριμένα πεδία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως υπάρχει μόνο μία υπόθεση εργασίας, για να προκύψει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή: κυβέρνηση ηττημένων. Με αυτό έχει συμφωνήσει και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ανδρουλάκης. Και οι δύο θα κάνουν τα πάντα για να μην πάνε σε δεύτερη Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, αναφερόμενος στα δάνεια και τους πλειστηριασμούς υποστήριξε: «Η Νέα Δημοκρατία αύξησε τα εξυπηρετούμενα δάνεια 46%, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εκτόξευσε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, έφερε τα funds, έκανε ιδιώνυμο αδίκημα την παρακώλυση πλειστηριασμών και θεσμοθέτησε τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης