Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Απτόητος» ο Μυλωνάκης: Θα κάνω και μήνυση και αγωγή στον Βελόπουλο, θα το φτάσω μέχρι τέλους

«Απτόητος» ο Μυλωνάκης: Θα κάνω και μήνυση και αγωγή στον Βελόπουλο, θα το φτάσω μέχρι τέλους
Υπενθυμίζεται ότι ο παραιτηθείς βουλευτής κατήγγειλε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα έδινε από κάθε βουλευτικό μισθό 500 ευρώ "μαύρα" που προορίζονταν για το κόμμα, δήλωση που προκάλεσε την μήνυση του κόμματος Βελόπουλου
Σχετικά Άρθρα
Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο μέχρι πρότινος βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" Αντώνης Μυλωνάκης στη μήνυση που του υπέβαλε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ο κ. Μυλωνάκης έκανε λόγο για σχέδιο εναντίον του που είχε αρχίσει να οργανώνεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο και ανακοίνωσε μιλώντας στο OPEN ότι θα κάνει και αγωγή και μήνυση σε βάρος του κ. Βελόπουλου. "Θα το φτάσω μέχρι τέλους" είπε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο παραιτηθείς βουλευτής κατήγγειλε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα έδινε από κάθε βουλευτικό μισθό 500 ευρώ "μαύρα" που προορίζονταν για το κόμμα, δήλωση που προκάλεσε την μήνυση του κόμματος Βελόπουλου.
Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τον Αντώνη Μυλωνάκη για "αποστασία" και συνομιλίες με τη ΝΔ, με τον βουλευτή να υποστηρίζει ότι αιτία της διένεξης ήταν η αντίθεσή του στο να μπουν στα ψηφοδέλτια υποψήφιοι που είχαν "κατέβει" στις προηγούμενες εκλογές με τη Χρυσή Αυγή.
Ο Μυλωνάκης ανακοίνωσε ότι θα στραφεί νομικά και κατά της εφημερίδας "Κόντρα" για το δημοσίευμα εναντίον του.
Αποκάλυψε επίσης ότι τον είχε προσεγγίσει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ζητώντας του να συνεργαστούν, απαντώντας του πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτές τις εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα Μπογδάνου - Εμφιετζόγλου «κόπηκε» σήμερα από τον Άρειο Πάγο εξαιτίας προσφυγής από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης