Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης - Δεν θα επιβάλλω πρωθυπουργό

Ανδρουλάκης: Γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης - Δεν θα επιβάλλω πρωθυπουργό
Η κυβέρνηση που θα προκύψει, πρέπει να είναι πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε πρόσφατα η ΝΔ.
«Δεν μ’ αρέσει αυτή η παροχολογία που έφερε τα Μνημόνια» ανέφερε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα των εκλογών και στα σενάρια των συνεργασιών.
«Η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να είναι πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε διψήφιο ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές για το κόμμα του, όπως άλλωστε έχει επαναλάβει πολλές φορές.

Δεν θα πω ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός

«Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα κοινής αποδοχής.
Δεν πάω να επιβάλω τίποτα, είμαι έτοιμος να συζητήσω για το καλό της πατρίδας μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να του δώσουν τη δύναμη «να κάνει το αδύνατο, δυνατό».
«Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με πρόσωπα που έπαιξαν με την τύχη της χώρας», είπε ο κ.Ανδρουλάκης, ερωτηθείς για το εάν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση ανοχής με την ψήφο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Δεν με κάλεσε ποτέ ο Μητσοτάκης

Ερωτηθείς για το εάν τον κάλεσε ποτέ να συναντηθούν ο κ.Μητσοτάκης, ο κ.Ανδρουλάκης απάντησε αρνητικά.
«Δεν με κάλεσε ποτέ όπως θα επέβαλε το πρωτόκολλο, ανάμεσα σε έναν πολιτικό αρχηγό και έναν πρωθυπουργό» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως «πρέπει να γίνει debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης