Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπάρχει «υπόγεια» σχέση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του κόμματος ΝΙΚΗ;

Υπάρχει «υπόγεια» σχέση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του κόμματος ΝΙΚΗ;
Μαθαίνουμε πως τη γέφυρα με το κόμμα ΝΙΚΗ την έχει κάνει ο Ανδρέας Βορίλας, υποψήφιος με το κόμμα του Θεού και δεξί χέρι του Βίκτωρα Ρέστη
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει φτάσει στ’ αυτιά μας σχετικά με την ιδιαίτερη συμπάθεια που δείχνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο κόμμα ΝΙΚΗ.
Δεν ερμηνεύεται αλλιώς η σιωπηλή συμπάθεια του Αρχιεπισκόπου στο κόμμα που πλασάρεται ως το κόμμα του Θεού και του επιτρέπουν να οργώνει στους εκκλησιαστικούς χώρους.
Μαθαίνουμε πως τη γέφυρα με το κόμμα την έχει κάνει ο Ανδρέας Βορίλας, υποψήφιος με το κόμμα του Θεού και δεξί χέρι του Βίκτωρα Ρέστη.
Ο Α. Βορίλας τυγχάνει και προσωπικός φίλος του αγαπημένου ανιψιού του Αρχιεπισκόπου.
Ο Α. Βορίλας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο και τον ανιψιό του Αναστάσιο και άλλους επιχειρηματίες στο ησυχαστήριο του Ιερωνύμου με θέα τον Κορινθιακό κόλπο.
Τότε που όλοι περίμεναν τον Αρχιεπίσκοπο στην Αλεξανδρούπολη να γιορτάσουν τα 100χρονα από την απελευθέρωση της πόλης και ποτέ δεν πήγαν…
Το μεγάλο διακύβευμα, λένε, δεν είναι μόνο αν η ΝΙΚΗ θα μπει στη Βουλή αλλά να πάρει ο Β. Ρέστης και οι ρωσόφωνοι φίλοι του και χρηματοδότες του κόμματος τα φιλέτα οικόπεδα της Βουλιαγμένης.
Ρωσία, Εκκλησία, συγγενολόι και real estate ένα πράγμα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης