Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στιγμές χαλάρωσης των πολιτικών αρχηγών την παραμονή των εκλογών – Πού βρέθηκαν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας

Στιγμές χαλάρωσης των πολιτικών αρχηγών την παραμονή των εκλογών – Πού βρέθηκαν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Πού θα ψηφίσουν αύριο (25/6) οι Κ. Μητσοτάκης, Α. Τσίπρας, Ν. Ανδρουλάκης και  Δ. Κουτσούμπας
Σχετικά Άρθρα
Παραμονή των εκλογών της 25ης Ιουνίου σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν τις καθιερωμένες συναντήσεις με τους πολιτικούς συντάκτες σε χαλαρό κλίμα.
Σημειώνεται ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 23 Ιουνίου και ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου, έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 48 του π.δ. 26/2012.
Έτσι, για χαλαρό καφέ στην Ερμού με τους διαπιστευμένους συντάκτες βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».
Από τη συζήτηση που έγινε σε χαλαρό κλίμα δεν έλειψαν οι αναφορές για τις εκλογές και την επόμενη ημέρα, αλλά και τη Ρωσία.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει αύριο στο 361ο εκλογικό τμήμα , στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρας.
Συζήτησε μαζί τους για θέματα της Θεσσαλονίκης, περιστατικά της προεκλογικής περιόδου και τις αυριανές εκλογές, ενώ προηγουμένως περπάτησε στην Αριστοτέλους και στη Βασιλέως Ηρακλείου.
Ο κ. Τσίπρας εξήγησε ότι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη με αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ τόνισε ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τις δύο προεκλογικές καμπάνιες και ευχήθηκε σε όλους "καλή δύναμη" εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις στην κάλπη.
Σημειώνεται ότι στην αγορά Μοδιάνου έφτασε ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει αύριο στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης

Γεύμα με δημοσιογράφους στον Κρουσώνα Ηρακλείου είχε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/6 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε τα χωριά του Ηρακλείου.
Ο κ. Ανδρουλάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Στο Αιγάλεω ο Κουτσούμπας

Στο Αιγάλεω, σε μεζεδοπωλείο με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές και συμπορευομένους με το ΚΚΕ, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/6 ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Μοιράστηκε μαζί τους, στιγμές χαλάρωσης, αλλά και αισιοδοξίας για την έκβαση της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.
Ο κ. Κουτσούμπας θα ψηφίσει αύριο στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης