Πολιτική

Αποστολάκης: Έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ - Επί του παρόντος δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας

Αποστολάκης: Έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ - Επί του παρόντος δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών άφησε μια αίσθηση πίκρας στο κόμμα
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι οι εσωτερικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ -μετά τη συντριπτική ήττα από τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου- θα ολοκληρωθούν σύντομα και πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.
«Εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν γρήγορα στον ΣΥΡΙΖΑ, ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες, δεν έχει νόημα αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες.
Επι τους παρόντος δεν τίθεται θέμα, είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας προς το παρόν. Θα συγκληθούν τα όργανα και θα δούμε τι θα προκύψει» είπε μιλώντας στον Σκάι.
Σε ερώτηση αν υπάρχουν εναλλακτικές απάντησε: «Όταν κινείσαι στο πλαίσιο της δημοκρατίας, εναλλακτικές θα πρέπει να υπάρχουν, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».
Και συμπλήρωσε: «Η άποψή μου είναι ότι το όριο πρέπει να είναι η επόμενη αναμέτρηση. Στις αυτοδιοικητικες εκλογές πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια, εκτιμώ ότι μέχρι τότε πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα και να έχει αρχίσει να φαίνεται η επόμενη ημέρα».
Πάντως, ο κ. Αποστολάκης σχολίασε ότι το το εκλογικό αποτέλεσμα άφησε μια αίσθηση πικρίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμπλήρωσε πως δεν υπήρχε χρόνος για ανατροπή μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.

Η νέα κυβέρνηση

Σε ερώτηση για την κυβέρνηση που ανακοινώθηκε χθες ο κ. Αποστολάκης σχολίασε: «Εκτιμώ ότι είναι μια καλή κυβέρνηση, οι καλύτερες επιλογές που μπορεί να γίνονται, γίνονται για το καλό της χώρας. Βέβαια κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα, ελπίζω και εκτιμώ ότι θα πάει καλά. Για όλους μας είναι καλό να πάει καλά η χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης