Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης κατά πάντων με νέο βίντεο στα social media... - «Είμαστε τεχνοκράτες με ενσυναίσθηση»

Κασσελάκης κατά πάντων με νέο βίντεο στα social media... - «Είμαστε τεχνοκράτες με ενσυναίσθηση»
Ο Στέφανος Κασσελάκης «χτύπησε» ξανά...
Σχετικά Άρθρα
Ταραχές στα νερά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει φέρει η υποψηφιότητα για την προεδρία που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο ίδιος, σαν να ήταν influencer, επιχείρησε να απαντήσει με ένα από τα συνηθισμένα του βίντεο, τα οποία πλέον θυμίζουν το social media content που παράγουν οι Influencers.
Σε αυτό το νέο, εξίσου με τα προηγούμενα, αυτοαναφορικό βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την ανάγκη ενός ατόμου στην ηγεσία που θα έχει στο πλευρό του «συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν ενσυναίσθηση, καρδιά, θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους».
Στα σχόλια, βέβαια, για άλλη μια φορά πέρασε από… δικαστήριο με ερωτήματα όπως «πού τη βρήκατε την ενσυναίσθηση για την Ελλάδα ενώ ζείτε στο εξωτερικό», αλλά και αναφορές για την πορεία του στην Goldman Sachs, να δίνουν και να παίρνουν…

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Χθες έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα "δεν ξέρω, θα επανέλθω".
Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό!
Κατ' αρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.
Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνία.
Αλλά όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, και την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ε.Ε.;
Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πού να βρει τη σωστή απάντηση.
Μέσα από τη διαχειριστική του ικανότητα και καλούς συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν ενσυναίσθηση, καρδιά, θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης