Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κασσελάκης εμφανίζεται ως συνεχιστής του Τσίπρα: Αυτός με φύτεψε στην πολιτική, όχι... οι Αμερικανοί ή ο Biden

Ο Κασσελάκης εμφανίζεται ως συνεχιστής του Τσίπρα: Αυτός με φύτεψε στην πολιτική, όχι... οι Αμερικανοί ή ο Biden
Νέο... χτύπημα από τον Στέφανο Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Στην προσπάθεια του να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό του «αμερικανόπαιδου» και απαντώντας στα σενάρια συνωμοσίας περί «αμερικανικού δακτύλου», ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εμφανίστηκε ως... συνεχιστής του Αλέξη Τσίπρα.
«Με "φύτεψε" ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με "πότισε" στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης» δηλώνει στο νέο του βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, γελώντας με τα σενάρια που τον θέλουν να είναι άνθρωπος των Αμερικανών ή της κυβέρνησης του Joe Biden. Στόχος του είναι -προφανώς- να «κερδίσει» μέρος από τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώθηκαν στις εσωκομματικές εκλογές της Κουμουνδούρου τον Μάιο του 2022, για να επανεκλέξουν τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης με καθημερινές εμφανίσεις του στα social media διατηρεί ζωντανή τη συζήτηση γύρω από το όνομα του και ταυτόχρονα φαίνεται να ενισχύει το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με τους συνυποψήφιους του, ο κ. Κασσελάκης ακολουθεί μια γραμμή που του ανοίγει... διαύλους επικοινωνίας με τη νεολαία, που -όπως έχει αποδεχθεί- ενημερώνεται κατά κύριο λόγο από τα social media. Ο ίδιος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες εμφανίζεται... ατρόμητος και έτοιμος να απαντήσει... χωρίς φόβο και πάθος, σε όσα του καταλογίζονται... «Εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό» δηλώνει στο νέο του βίντεο.

Εμμένει στα περί... σύγχρονης Αριστεράς

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κασσελάκης επιμένει στα περί ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και «σύγχρονης Αριστεράς», κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί και σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει την πρόθεση του για απαλλαγή από... κάποια «βαρίδια», που με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του, διατηρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ καθηλωμένο στο... παρελθόν.
«Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δεν θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω» επισημαίνει σε έντονο ύφος.

Το δάνειο από την τράπεζα

Ωστόσο, εάν κάποιος περιηγηθεί στον λογαριασμό του Στέφανου Κασσελάκη στο facebook θα παρατηρήσει παρεμβάσεις-απαντήσεις για κάθετι που του προσάπτουν. Μάλιστα, παρέχει περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τη δραστηριοποίηση του στα ναυτιλιακά και το δάνειο του.
«Θα σας πω λοιπόν ακριβώς πώς άρχισα. Όντως πήρα ένα δάνειο από την αντίστοιχη Αναπτυξιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Η οποία εγγυήθηκε αυτό το δάνειο, μαζί με την προσωπική μου εγγύηση προς την ιδιωτική τράπεζα που το παρείχε, βάσει της πιστοληπτικής ικανότητας που είχα χτίσει από τη δουλειά μου.
Με αυτό το δάνειο μπήκα στον τομέα των ναυτιλιακών χρωμάτων. Και έτσι έχτισα μια τεχνογνωσία. Και μετά από τρία χρόνια κατάφερα να πείσω μια χρηματιστηριακή εταιρεία - επενδυτή να επενδύσει σε μένα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα ναυτιλιακό όμιλο» επισημαίνει.


Οι... προσωπικές του επιλογές

Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να απαντήσει και σε όσους τον επικρίνουν για τις επιλογές στην προσωπική του ζωή.
«Συνεχίζω να απαντάω σε ό,τι πιο αρνητικό, επικριτικό, σκληρό -ακόμα και χυδαίο- δέχτηκα αυτές τις μέρες.
Δεν κολλάω πουθενά, γιατί η ζωή μου είναι διάφανη.
Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι' αυτό το οποίο είναι» λέει χαρακτηριστικά.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης