Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Τσακαλώτου: Πρότεινα κοινή παρουσία των υποψηφίων στη Θεσσαλία, αλλά δεν εισακούστηκα

Αιχμές Τσακαλώτου: Πρότεινα κοινή παρουσία των υποψηφίων στη Θεσσαλία, αλλά δεν εισακούστηκα
Βολές κατά των συνδιεκδικητών του
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά των συνδιεκδικητών του στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφορικά με την πρότασή του να υπάρξει κοινή παρουσία των πέντε υποψηφίων στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στη Θεσσαλία.
Η πρόταση αυτή «δεν ευδοκίμησε».
«Είχα κάνει μια πρόταση στον κ. Φάμελλο και στους δύο γραμματείς του κόμματος ότι δεν είναι ωραία εικόνα να πηγαίνει ο καθένας κατά μόνας. Πρέπει να δείξουμε ότι όλο το κόμμα είναι εκεί. Η πρόταση δεν ευδοκίμησε για τεχνικούς λόγους. Νομίζω ότι είναι κρίμα. Θα μπορούσε να φανεί η ενότητα του κόμματος. Εγώ έχω μια στάση ότι δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας για να δείχνει ότι είναι εκεί επειδή είναι υποψήφιος πρόεδρος. Επρεπε να πάμε όλοι μαζί. Εχω αυτή τη στάση και αυτήν θα κρατήσω», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Οσον αφορά τις ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της κακοκαιρίας Daniel, ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε δηκτικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να οργανώσει ούτε ένα μεθύσι σε μια μπιραρία». Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «χρειάζεται καινούργιο σχέδιο, χρειάζεται να συζητήσουμε πώς σχεδιάζουμε την περιοχή της Θεσσαλίας», ενώ συμπλήρωσε ότι η Αριστερά «πρέπει να αλλάξει το παράδειγμα και να σχεδιάζει εκ των προτέρων».
Οσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές, υποστήριξε –μεταξύ άλλων– ότι «οραματίζεται» ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος «θα είναι πρώτος μεταξύ ίσων και, αν εκλεγεί πρωθυπουργός, θα είναι πάλι πρώτος μεταξύ ίσων με τους υπουργούς του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης