Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για Μπέο: Από την πολλή «αποφόρτιση» ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας

ΝΔ για Μπέο: Από την πολλή «αποφόρτιση» ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας
Η ΝΔ δηλώνει ότι δεν έχει δώσει ποτέ στήριξη στην υποψηφιότητα Μπέου για τη δημαρχία στον Βόλο και παράλληλα επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη, ανέβασε την πρωινή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος και εκ γράψε: «Από την πολλή "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».
Η ΝΔ δηλώνει ότι δεν έχει δώσει ποτέ στήριξη στην υποψηφιότητα Μπέου για τη δημαρχία στον Βόλο και παράλληλα επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.
Σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό πολίτη από τον Αχιλλέα Μπέο και την επίθεση Κασσελάκη, το κυβερνόν κόμμα επισημαίνει ότι έχει δώσει στήριξη μόνο στις περιφέρειες καθώς και στους 3 μεγάλους δήμους της χώρας.
«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του.
Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία.
Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!
Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Κασσελάκης: Από το πρωί περιμένω τον Μητσοτάκη

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο.
Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι από το πρωί περιμένει την ευθεία καταδίκη εκ μέρους του.
«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.
Την ευθεία καταδίκη του "καταλληλότερου" γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης