Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Θέλουμε και Μετρό και δένδρα, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», απαντούν στελέχη του Δούκα στην κυβέρνηση

«Θέλουμε και Μετρό και δένδρα, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», απαντούν στελέχη του Δούκα στην κυβέρνηση
Στις δηλώσεις του, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω για το Μετρό στα Εξάρχεια
Στελέχη κοντά στον Χάρη Δούκα απάντησαν στα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος καταλόγισε έλλειψη διάθεσης συνεργασίας στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, μετά από την αντιπαράθεση που ξεκίνησε για τα προς μεταφύτευση δένδρα στην πλατεία Εξαρχείων, λόγω των έργων για το Μετρό.
Τα στελέχη αυτά μίλησαν για «στοχευμένες επιθέσεις» εναντίον του κ. Δούκα από κυβερνητικά στελέχη, προσθέτοντας ότι η θέση του νέου δημάρχου είναι σαφής: «Θέλουμε και Μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες».

Οι δηλώσεις Μαρινάκη

Στις δηλώσεις του, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω για το Μετρό στα Εξάρχεια. «Τα έργα θα συνεχιστούν κανονικά», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, το επόμενο διάστημα.
Συμπλήρωσε δε ότι έχουν στόχο «την επαναστατική γυμναστική αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη». «Η δήλωση του κ. Δούκα δεν συνάδει με το πνεύμα συνεργασίας. Μας ενδιαφέρουν οι καλύτερες υποδομές και δεν θα κάνουμε κανένα βήμα πίσω», πρόσθεσε.

Η απάντηση των συνεργατών Δούκα

Μας προκαλεί μεγάλο προβληματισμό ότι μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα, επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων, κ. Δούκα.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Μαρινάκη ότι η θέση του κ. Δούκα είναι σαφής. Θέλουμε και Μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες.
Οι στοχευμένες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του κ. Δούκα, και μάλιστα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καθήκοντα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης