Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ο Τζανακόπουλος τα περί αποχώρησης: «Προβοκάτσια ότι φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Διαψεύδει ο Τζανακόπουλος τα περί αποχώρησης: «Προβοκάτσια ότι φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Προβοκάτσια η είδηση ότι αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο πρώην γραμματέας του κόμματος
Μετά το ρεπορτάζ ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού περί αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διέψευσε τις αναφορές περί οριστικής παραίτησης, μιλώντας για προβοκάτσια.
«Προβοκάτσια η είδηση ότι αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις δημοσιογραφικές αναφορές που προήλθαν από τον ΣΚΑΙ.
Η σχετική φημολογία έρχεται εν μέσω ηχηρών αποχωρήσεων, που ανακοινώθηκαν σήμερα (16/11) από πρώην στελέχη της Κουμουνδούρου, μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και μέλη του ΔΣ του κομματικού Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».
Σημειώνεται, ότι χθες παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Τζανακόπουλος, υπογράφοντας την διακήρυξη της κίνησης «Σκεψη-Δράση-Αριστερά» του Αριστείδη Μπαλτά και του Νίκου Τόσκα.
Αντώνης και Δημήτρης Τζανακόπουλος βρίσκονταν αμφότεροι στην κίνηση 6+6 από κοινού με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο, επομένως οι αποφάσεις τους θεωρούνται από κάποιες εξόχως ενδεικτικές για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης