Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βασιλειάδης: Κρατάει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ανεβαίνει θεαματικά ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε το ΚΚΕ

Βασιλειάδης: Κρατάει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ανεβαίνει θεαματικά ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε το ΚΚΕ
Στις ευρωεκλογές στόχος είναι να κρατήσουμε το ποσοστό των εθνικών εκλογών είπε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Στην παραδοχή ότι αν και οι δημοσκοπήσεις είναι προβληματικές, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο χειρότερο του σημείο, το κόμμα… κρατάει υποστήριξε ο Γ. Βασιλειάδης, αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Οπωσδήποτε πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι δημοσκοπήσεις που είναι όντως προβληματικές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από ένα πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές, από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί, από μια εσωτερική περιδίνηση πολύ δύσκολη που κατέληξε σε μια διάσπαση ιδιαίτερα επίπονη - όχι τόσο μεγάλη σε αριθμούς τελικά - αλλά επίπονη κλπ.
Ακόμα και σε αυτή λοιπόν την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε να βρεθεί βλέπουμε ότι κρατάει.
Όχι μόνο κρατάει δυνάμεις αλλά ταυτόχρονα και στα υπόλοιπα κόμματα του προοδευτικού χώρου δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα.
Δεν βλέπουμε να ανεβαίνει θεαματικά το ΠΑΣΟΚ ή να ανεβαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Βασιλειάδης.
Όπως υποστήριξε «ο κόσμος περιμένει από όλους μας μια συνεκτική πρόταση που να τους πείσει ότι υπάρχει ένα ασφαλές μονοπάτι, ένας ασφαλής δρόμος για την επόμενη μέρα».
Ερωτηθείς για το εκλογικό στοίχημα των ευρωεκλογών ανέφερε πως είναι να κρατήσουν το ποσοστό των εθνικών εκλογών, ενώ χαρακτήρισε «έξω από κάθε συζήτηση» το σενάριο ενός μονοψήφιου ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης