Πολιτική

Θεοχάρης για τροπολογία για τους μετανάστες: Δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τις κενές θέσεις εργασίας

Θεοχάρης για τροπολογία για τους μετανάστες: Δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τις κενές θέσεις εργασίας
"Πρέπει να εκφράζονται οι απόψεις γιατί μέσα από τη σύνθεση των απόψεων βγαίνει η πολιτική, την ευθύνη της οποίας έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε ο Χ. Θεοχάρης
Σχετικά Άρθρα
«Είναι μία απόφαση ρεαλισμού, δεν είναι μία απόφαση πέρα των ευρωπαϊκών δεδομένων. Η Ιταλία δίνει στα 2 χρόνια άδειες. Είναι μία λογική απόφαση, δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα με τις κενές θέσεις εργασίας», τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χ. Θεοχάρης, σχετικά με την  τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες και την αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «ο κ. Σαμαράς έχει πολύ ισχυρές απόψεις, εκφράζει ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της παράταξης. Πρέπει να εκφράζονται οι απόψεις γιατί μέσα από τη σύνθεση των απόψεων βγαίνει η πολιτική, την ευθύνη της οποίας έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Περαιτέρω, σημείωσε πως «όταν ο προϋπολογισμός υπεραποδίδει με μόνιμο τρόπο, τότε μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά για το κοινωνικό κράτος, για εισοδηματική πολιτική».
Μάλιστα, για την αύξηση του αφορολογήτου κατά 1.000 ευρώ για τον έγγαμο με παιδί, ο κ. Θεοχάρης εξήγησε πως «αυτός είναι ένας προϋπολογισμός στήριξης της οικογένειας. Το είχαμε υποσχεθεί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης