Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης - Επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα παίδων του «Ιπποκράτειου»

Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης - Επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα παίδων του «Ιπποκράτειου»
Tο ογκολογικό τμήμα παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο" θα επισκεφτεί ο Ν. Ανδρουλάκης στις 10:00
Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί σήμερα, Τετάρτη 27/12,  το ογκολογικό τμήμα παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο".
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο 24ωρο ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, από την οποία τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην παραχώρηση της μαρίνας Αρετσούς, την ανάπλαση του δημόσιου χώρου και το στρατόπεδο Κόδρα, έργα τα οποία αποτελούν μέρος του παραλιακού μετώπου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Ήδη, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής έχει φέρει το θέμα στη Βουλή και θα συνεχίσει τις ενέργειες για να προωθήσει τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του παραλιακού μετώπου για την Καλαμαριά και την ανάπλαση της περιοχής με γνώμονα το όφελος των πολιτών και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε στη Χρύσα Αράπογλου καλή επιτυχία στο έργο της και τόνισε ότι η αλλαγή δημάρχου αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Καλαμαριάς.
ανδρτ.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης