Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Βελόπουλος καλεί σε ξεσηκωμό τους Έλληνες αγρότες: Να πάρουν το μάθημά τους από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους

Ο Βελόπουλος καλεί σε ξεσηκωμό τους Έλληνες αγρότες: Να πάρουν το μάθημά τους από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καλεί τους αγρότες να απαιτήσουν από την κυβέρνηση μακροχρόνιες λύσεις
Σχετικά Άρθρα
Σε ξεσηκωμό καλει τους Έλληνες αγρότες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δείχνοντας το παράδειγμα των αγροτών στην υπόλοιπη Ευρώπη.
«Να πάρουν το μάθημά τους από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους» κάλεσε τους Έλληνες αγρότες ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Είδατε τι έκαναν στην Ευρώπη οι συνάδελφοί σας. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε περισσότερο και ίσως είναι και το ουσιαστικό, είναι ότι πρέπει επιτέλους να συμβουλεύσετε ο ένας τον άλλον και να απαιτήσετε από την κυβέρνηση μακροχρόνιες λύσεις. Όχι εφάπαξ ποσά, δίνοντάς σας ψίχουλα, για να ξεγελάσει η κυβέρνηση όπως κάνει πάντοτε τον Έλληνα αγρότη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συμπλήρωσε ότι «ο πρωθυπουργός αποφάσισε στο Νταβός να μειωθεί η αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική οικονομία» και υποστήριξε απευθυνόμενος στους αγρότες ότι «από την άλλη, αυτοί που σας κατέστρεψαν, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι θράσος να λένε ότι έχουν μέτρα για να σας σώσουν».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος επισήμανε ότι «από την πλευρά μας η Ελληνική Λύση με τον Έλληνα ευρωβουλευτή, πέτυχε το ακατόρθωτο: στη Θεσσαλία, ειδικά, οι αγρότες και όσοι επλήγησαν δικαιούνται 200 χιλιάδες ευρώ, ναι 200 χιλιάδες ευρώ, και αφορολόγητη παραγωγή στην εταιρεία ή στο μικρό οργανισμό που διαθέτουν. Αυτό η κυβέρνηση το κρύβει, περιέργως. Η Ελληνική Λύση το πέτυχε. Πήρε απάντηση από την Κομισιόν» τόνισε και διερωτήθηκε γιατί η «η ελληνική κυβέρνηση το κρύβει αυτό από τους Θεσσαλούς;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης