Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκαλύψεις Άδ. Γεωργιάδη κατά Πολάκη για πλαστά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αποκαλύψεις Άδ. Γεωργιάδη κατά Πολάκη για πλαστά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ
Η εικόνα του Πολάκη ως «κυνηγού των διεφθαρμένων», έχει τελειώσει, ανέφερε ο υπουργός Υγείας
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχει τέλος η άγρια κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, με τον υπουργό Υγείας να εξαπολύει σήμερα νέα βέλη κατά του πρώη υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Άδ. Γεωργιάδης καταγγέλλει πλαστά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με υπογραφή Πολάκη.
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Αυτή η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές άρα, οι εισαγγελικές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους.
Δεν θα υποδείξω εγώ στη δικαιοσύνη.
Η εταιρία σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ, την οποία πλήρωνε ο κύριος Πολάκης με εντολή του παρά την αντίρρηση της υπηρεσίας, όπως λέει μέσα η έκθεση, διακινούσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια.
Τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια στη νομική γλώσσα είναι "μαύρο χρήμα".
Κατέθεσα καμιά εκατοστή τιμολόγια, το ένα 20.000 ευρώ, το άλλο 30.000 ευρώ, 50.000 ευρώ. Σε όλα γράφει "με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του αναπληρωτού Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη".
Ερωτώ: εάν είχαν βρει ένα τιμολόγιο ενός ευρώ που να έγραφε ότι έχει πληρωθεί στη Novartis με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, θα με είχαν προφυλακίσει, ναι ή όχι;».

«H εικόνα του Πολάκη ως κυνηγού των διεφθαρμένων έχει τελειώσει»

«Σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έχουν έρθει μέχρι σήμερα στη Βουλή, σε όλες ο κύριος Πολάκης έχει ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του. Αντιθέτως, όσες φορές έχει έρθει αίτημα άρσης ασυλίας για μένα έχω πει να αρθεί η ασυλία μου», τόνισε ο υπουργός Υγείας.
Και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξε: «Ο Πολάκης διαρκώς γυρίζει και λέει "εγώ δεν έβαλα το χέρι στο μέλι", "αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι".
Ο Γεωργιάδης είναι διεφθαρμένος, αδιευκρίνιστος, λαδέμπορας και διάφορα τέτοια.
Πάντα έλεγα ότι όταν κάποιος φωνάζει τόσο πολύ δυνατά για το πόσο τίμιος είναι, κάτι δεν πάει καλά. Ο τίμιος δεν το φωνάζει.
Σε κάθε περίπτωση για να τελειώσει η πλάκα, η εικόνα του Πολάκη ως "κυνηγός των διεφθαρμένων" έχει τελειώσει από χθες. Να κάνει άλλη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης