Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Έκανα λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ - ΄Ήρθα για να μείνω 1.000% στο κόμμα και στη χώρα

Κασσελάκης: Έκανα λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ - ΄Ήρθα για να μείνω 1.000% στο κόμμα και στη χώρα
"Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για τπρόεδρος του κόμματος!", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
«Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι βρήκα μια κατάσταση που ήταν στρωμένο κρεβάτι» στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι θα ηγηθεί του κόμματος στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός.
«Αυτός είναι ο ρόλος μου. Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για τπρόεδρος του κόμματος!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», σημειώνοντας ότι «μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει».
Δηλώνει πως ήρθε 1.000% για να μείνει στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα ότι «κάθε μέρα που περνάει το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω».
Υπογραμμίζει δε, πως είναι στο τιμόνι του κόμματος 5 μήνες, αλλά στην πράξη 2,5 μήνες, αφού το 50% αυτού του χρόνου αφιερώθηκε αντικρούοντας μέλη του κόμματος που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας παράλληλα πως το κόμμα βγήκε κάτι παραπάνω από λαβωμένο από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές.
Υπενθυμίζει  πως «μεταξύ Μάη και Ιούνη εγώ ήμουν στην  εκλογική επιτροπή με επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και έτρεχα μαζί του με τον Αλέξη πάνω-κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει και σχεδίαζαν τις επόμενες μέρες τους στο κόμμα. Ανιδιοτελώς ήμουν στο Επικρατείας, ανιδιοτελώς έτρεξα τότε και αντιδιοτελώς κάνω αυτό που κάτω τώρα. Είμαι εδώ για να προσφέρω  στο τόπο μου. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει έναν ριζοσπαστικό άνθρωπο για αυτή τη θέση. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανέβει καθόλου και θεωρώ ότι έχουμε πολύ μεγάλο περιθώριο να κερδίσουμε, εφόσον ανανεώσουμε το κόμμα μας. Όσο περνά ο καιρός, ο κόσμος βλέπει ότι δεν με έχει φυτέψει κανείς, ότι τα κίνητρά μου είναι αγνά, ότι μαθαίνω γρήγορα όσα δεν γνωρίζω, δημιουργώ ομάδες, φέρνω καλό κόσμο και δεν φοβάμαι να κάνω τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα με επιβραβεύσουν γι΄αυτό».

Δεν έδιωξα κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Εγώ δεν έδιωξα κανέναν απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την πρώτη μέρα εξελέγην πρόεδρος. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι; Είναι μερικά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε παλιές κομματικές δομές», αναφέρει με φόντο τις αποχωρήσεις από το κόμμα και τη δημιουργία της Νέας Αριστεράς.

Δεν θα ζητήσω παραίτηση από βουλευτή Επικρατείας που ήταν επιλογή Τσίπρα

Ο κ. Κασσελάκης εξηγεί πως «δεν ήταν απόφασή μου να μην πάρω έδρα στη Βουλή. Απόφασή μου ήταν να συνεισφέρω ανιδιοτελώς στον ΣΥΡΙΖΑ, στον Αλέξη, σε  έναν προεκλογικό αγώνα εναντίον μιαες στυγνής δεξιάς κυβέρνησης. Και το εκανα από την ένατη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, γνωρίζοντας ότι δεν θα έμπαινα στη Βουλή. Η βάση του κόμματος, τα μέλη, επέλεξαν για πρόεδρο κάποιον που ήταν
εκτός Βουλής, Δεν φταίω εγώ».
Ξεκαθαρίζει δε, πως δεν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος να ζητήσει από βουλευτή που ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στο Επικρατείας να παιαιρητεί, λέγοντας πως αυτό είναι ανήθικο. 

Σε εξέλιξη το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, μέσα στην ημέρα αναμένεται η Όλγα Γεροβασίλη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης