Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους»

Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον Παύλο Πολάκη για τις δημοσιεύσεις του, την ώρα που το βλέμμα θα έπρεπε να είναι στα Τέμπη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το τετραήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ήταν αρκετά εκρηκτικό.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δανείστηκε μια φράση του Νίκου Κωνσταντόπουλου, του πρώην προέδρου του Συνασπισμού για να σχολιάσει όσα έγιναν στην αντιπολίτευση.
Μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον Παύλο Πολάκη για τις δημοσιεύσεις του, την ώρα που το βλέμμα θα έπρεπε να είναι στα Τέμπη.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«... Αν τους βάλεις στον Όλυμπο, μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!"
Πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 "προφητικά" λόγια του.
Αποκαλυπτική της υποκριτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται το έγκλημα των Τεμπών, εκείνος από το Facebook θυμάται την "εικονική" διαγραφή του, έναν χρόνο πριν, τότε που ο Τσίπρας, μέσα στον σπαραγμό των ημερών, με το βλέμμα στις εκλογές, την άλλαξε όπως το όχι στο δημοψήφισμα.
Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σύμπραξη ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για να με βγάλουν από την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη.
Μέχρι το Facebook να θυμίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι εκεί κάθε μέρα η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης