Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ κατά Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη η κριτική για τα Τέμπη

ΝΔ κατά Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη η κριτική για τα Τέμπη
«Αντί να συντάξει ολοκληρωμένο πόρισμα, επέλεξε να προχωρήσει σε μια σύντομη ανακοίνωση»
Επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας «ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη» την κριτική για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Παράλληλα, αιχμηρό ήταν το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να μην καταθέσει πόρισμα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το κόμμα του αντί να συντάξει ολοκληρωμένο πόρισμα αξιοποιώντας μαρτυρίες και έγγραφα για τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών, επέλεξε να προχωρήσει σε μια σύντομη ανακοίνωση και στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί να ασκήσει κριτική στην κυβερνητική πλειοψηφία με ύβρεις και χαρακτηρισμούς».
«Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Η διερεύνηση της αλήθειας δεν αποτελεί πεδίο αντιπολιτευτικής κριτικής και δεν εξυπηρετείται με μικροκομματικές φωτοβολίδες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».
«Καλούμε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και να υπηρετήσει με αξιοπιστία και δημοκρατική συνείδηση τις θεσμικές διαδικασίες, μακριά από υποκριτικές συμπεριφορές» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης