Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Ο Μητσοτάκης παρέλαβε μια χώρα, παρία της Ευρώπης, και σήμερα την έχει κάνει θετικό σημείο αναφοράς

Βορίδης: Ο Μητσοτάκης παρέλαβε μια χώρα, παρία της Ευρώπης, και σήμερα την έχει κάνει θετικό σημείο αναφοράς
Ερωτηθείς γιατί εν τω μεταξύ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν άλλαξε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εξωτερικού, ο κ. Βορίδης απάντησε πως, προφανώς δεν την απασχόλησε το θέμα
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι στις ευρωεκλογές δεν θα σημειωθεί ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.
«Το βράδυ των εκλογών το πιο σημαντικό είναι αν θα υπάρχει κάποιου είδους αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού [...] αν εκείνο το απόγευμα εξακολουθούμε να έχουμε μια πολύ μεγάλη και καθαρή διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας- ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών δεν θα έχουμε» επεσήμανε μιλώντας στα Παραπολιτικά FM. Εξάλλου, υπογράμμισε, οι πολίτες βλέπουν «έναν πρωθυπουργό που πήρε μια χώρα καθημαγμένη το 2019, έναν παρία της Ευρώπης, και σήμερα την έχει κάνει παράδειγμα, σημείο αναφοράς για το ρυθμό ανάπτυξης, για το ρυθμό αποκλιμάκωσης της ανεργίας, για την προσέλκυση επενδύσεων».

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη

Όσον αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό, ο υπουργός Επικρατείας τον κατηγόρησε ότι «έχει παραβιάσει το νόμο». Συνέχισε δε, θέτοντας σειρά ερωτημάτων, όπως: «Κατάλαβα ότι έχει αποδεχθεί ότι έχει πάρει κάποια μερίσματα πριν από 15 ημέρες. Πώς έχει φύγει εδώ και ένα χρόνο;» (σ.σ. από τις εταρείες). Ή, γιατί «μία εταιρεία, από το Ντέλαγουερ, που δεν έχει σχέση με τον Κασσελάκη, έσπευσε με αγωνία να δανείσει 250.000 ευρώ σε μια εταιρεία που εκδίδει αριστερές εφημερίδες στην Ελλάδα;», υπογραμμίζοντας, εκ νέου, πως δόθηκε στη «Left Media Α.Ε.». πενθήμερο δάνειο. Και συμπλήρωσε: όταν ρωτάνε τέτοια θέματα «έναν πολιτικό αρχηγό -ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα του τα θέματα του κράτους δικαίου, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του- δεν πρέπει να δίνει κάποια απάντηση;».
Ερωτηθείς γιατί εν τω μεταξύ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν άλλαξε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εξωτερικού, απάντησε πως, προφανώς δεν την απασχόλησε το θέμα. Με την παράλληλη εκτίμηση ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, θα είχε κατηγορηθεί η κυβέρνηση ότι «πάμε να καλύψουμε κάποιον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης