Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (υφυπουργός Εθνικής Άμυνας): Ο Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του, χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο

Κεφαλογιάννης (υφυπουργός Εθνικής Άμυνας): Ο Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του, χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο
«Ο κ. Κασσελάκης, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, υπηρετεί τη θητεία του με βάση την κείμενη νομοθεσία», δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Για τη στρατιωτική θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Ο κ. Κασσελάκης, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, υπηρετεί τη θητεία του με βάση την κείμενη νομοθεσία χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Για την Τουρκία ανέφερε ότι «από τον Φεβρουάριο του 2023, υπάρχει μία ύφεση σε σχέση με τις παραβάσεις τόσο του εναερίου χώρου, όσο και των θαλασσίων ζωνών της χώρας μας.
Προφανώς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός.
Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας έχει λάβει σειρά πρωτοβουλιών, τόσο σε επίπεδο εξοπλιστικών προγραμμάτων, όσο και σε επίπεδο αύξησης της μαχητικής ικανότητας, ώστε, ανά πάσα στιγμή, να αντιμετωπιστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο».
Για τις μεταναστευτικές ροές «που έχουν αυξηθεί τα τελευταία 24ωρα νότια της Κρήτης στη Γαύδο», είπε ότι «είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που θα συζητηθούν στην συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Sisi.
Η Αίγυπτος αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο της Ελλάδας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης